Miben segíthetünk oktatási intézményeknek?

Szakmai és menedzsment háttér oktatási intézményeknek

Szakmai hátterünkkel oktatási intézményeket, nonprofit szervezeteket, vállalkozásokat és magánszemélyeket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Miben segíthetünk oktatási intézményeknek?

Szakmai és menedzsment háttér oktatási intézményeknek

Szakmai hátterünkkel oktatási intézményeket, nonprofit szervezeteket, vállalkozásokat és magánszemélyeket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Naprakész információk első kézből!

Híreink, amire támaszkodhat!

Hírek

Kaunasi diákok Budapesten

2021. október végén litván diákokat fogadtunk. A diákok keramikus, fotós, vizuális grafikus és lakberendező szakon tanulnak, és Budapesten vettek részt a szakmájukhoz kapcsolódó szakmai gyakorlaton.

Tovább olvasom »
Hírek

Német diákot fogadtunk

Philipp ápolónak tanul és 3 hetes szakmai gyakorlatát töltötte Budapesten 2022. február-márciusban. Az Arbor Talent Kft. mint fogadószervezet segített abban, hogy a legmegfelelőbb gyakorlati helyen,

Tovább olvasom »

Mik azok, amit feltétel nélkül ránk bízhat?

Szolgáltatásaink

Európai szinten elismert szakértelemmel!

Európai szinten elismert szakértőinkkel személyre szabott, egyedi szolgáltatásainkkal széles körben támogatjuk az oktatási intézmények fejlődését.

Büszkék vagyunk arra, hogy azon - európai szinten is - ritka szervezetek közé tartozunk, akik az utóbbi 15 év alatt olyan gyakorlati tudással vérteztük fel magunkat, hogy az Erasmus+ és elődprogramjai minden területén sikeresen helyt álltunk, legyen az ifjúság, szakképzés, felnőtt tanulás, köznevelés, felsőoktatás vagy akár sport.

Kattintson a fülekre és ismerje meg részletesen!

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT

15+ év tapasztalattal rendelkezünk Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok előkészítésében, megvalósításában és nyomon követésében.

Kapcsolódó szolgáltatások:

Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok:

A nyertes pályázatok:

Lépjünk kapcsolatba egy kattintással

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

Ismerjen meg minket!

Biztos szakmai kezekben

“15 éve foglalkozom hazai és nemzetközi projektekkel, pályázatírással, oktatási és ifjúsági programok megvalósításával és intézményfejlesztéssel. A nemzetközi jó gyakorlatok megismerése és a hazai igények hívták életre az Arbor Talentet - mindig is arról álmodtam, hogy egy olyan vállalkozást hozzak létre, ami a hozzáértő és elkötelezett csapatával valós segítséget nyújt a hozzá forduló fejlődni vágyó szervezeteknek és magánszemélyeknek.

Megalakulásunk óta bizonyítottuk, hogy elhivatottságunk nem ismer határokat: a hozzánk forduló vállalkozásokat, szervezeteket és egyéb intézményeket összesen 1.8 milliárd forint támogatás elnyeréséhez segítettük hozzá. Több mint 50 sikeresen zárult hazai és nemzetközi projekttel a hátunk mögött magabiztosan állunk az új kihívások elébe."

Mérhető szakértelemmel!

Sikereink konkrét számokban:

megvalósult projekt
0 +
év szakmai tapasztalat
0 +
külföldi mobilitáson részt vevő diák és munkatárs
0 +

Korábbi együttműködéseink során

Rólunk mondták

Demetrovics Zsolt
Demetrovics Zsolt
dékán - ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar
Tovább olvasom
Gábor kiszámítható, megbízható és szakmailag felkészült projektmenedzserünk volt. Kézben tartotta a folyamatokat, határidőket, hatékony volt a problémák kezelésében. Kedves, rugalmas személy, akivel jól tudtunk együtt dolgozni.
Perlusz Andrea
Perlusz Andrea
dékánhelyettes - ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar
Tovább olvasom
Több mint egy éve dolgozom az Arbor Talent Kft.-vel, az együttműködésünk nagyon korrekt. Nyitottak a kezdeményezéseinkre, innovatív módon közelítik meg különböző képzések szervezését és az egyéni igények figyelembevételét. Egy felkészült csapattal dolgoznak együtt, akik a saját területük szakértői.
Valterné Pataki Gabriella
Valterné Pataki Gabriella
főigazgató - Bajai Szakképzési Centrum
Tovább olvasom
A Bajai Szakképzési Centrum főigazgatójaként az Arbor Talent Kft. ügyvezetőjével, Kertész Gáborral több pályázatban dolgozunk. Együttműködésünk során bebizonyosodott, hogy megbízható partnerkapcsolat. Munkáját a magas színvonalú szakmaiság, az alaposság, a határidők pontos betartása, a rugalmas de szabálykövető gondolkodásmód jellemzi. Nemzetközi kapcsolatai és hazai pályázati eredményei biztosítékként szolgálnak, saját pályázataink sikeres lebonyolításához.
Chiara Stolze
Chiara Stolze
jelmezkészítő gyakornok, Németország
Tovább olvasom
Elégedett voltam a munkahellyel; a személyzet segített a helyi közösségbe integrálódni és nagyban támogatta a munkámat. Sok hasznos és praktikus tapasztalatot szereztem az ottlétem alatt, amit biztosan fel tudok majd használni a jövőbeli karrieremben, élveztem a Magyarországon való tartózkodást.
Irina Maroz
Irina Maroz
belsőépítész gyakornok, Litvánia
Tovább olvasom
Teljesen elégedett voltam a munkahelyemmel, a várossal, a fogadó partner felkészültségével és a programok minőségével. A munkahelyemen lévő személyzet rendes és segítőkész volt, érdekes és hasznos feladatokat kellett elvégeznem.
Matas Gaučas
Matas Gaučas
keramikus gyakornok, Litvánia
Tovább olvasom
Nagyon tetszett a magyarországi gyakorlatom: a fogadó szolgáltatások profik voltak, nagyon jó gyakorlati hely került kiválasztásra. A hétvégi programok is jól szervezettek voltak: körbe utaztunk az országon, így megismerhettem a magyar kultúrát. A szervezők remek munkát végeztek. Jelenleg még mindig ugyanezen a területen tanulok, és a magyarországi Erasmus tapasztalatom segített teljesen megérteni, hogy ez a munka az, amit életem során végezni szeretnék.
Előző
Következő

Referenciáink

Hogyan tudunk segíteni?

Vegyük fel a kapcsolatot

A kapcsolatfelvétel menete: