Nonprofit szervezetek lehetőségeinek tárháza

Profi szakmai és menedzsment háttér nonprofit szervezeteknek

Szakmai hátterünkkel nonprofit szervezeteket, oktatási intézményeket, vállalkozásokat és magánszemélyeket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Az Arbor Talent végigkíséri a tervezéstől, a megvalósításon át, egészen a sikeres zárásig!

Nonprofit szervezetek lehetőségeinek tárháza

Profi szakmai és naprakész menedzsment háttér Nonprofit szervezeteknek

Szakmai hátterünkkel, nonprofit szervezeteketoktatási intézményeket, , vállalkozásokat és magánszemélyeket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Az Arbor Talent végigkíséri a tervezéstől, a megvalósításon át, egészen a sikeres zárásig!

Naprakész információk első kézből!

Híreink, amire támaszkodhat!

Hírek

Indul az új Erasmus+ program!

Az Európai Bizottság 2021. március 25-én elfogadta az Erasmus+ 2021-27 első évének munkaprogramját. A teljes programozási időszak költségvetése 26,2 milliárd euró, amely lényeges növekedés az

Tovább olvasom »

Személyre szabott egyedi szolgáltatásainkkal
széles körben támogatjuk a kis- és középvállalkozások fejlődését.

Szolgáltatásaink

Európai szinten elismert szakértelemmel!

Európai szinten elismert szakértőinkkel személyre szabott, egyedi szolgáltatásainkkal széles körben támogatjuk a nonprofit szervezetek fejlődését.

Büszkék vagyunk arra, hogy azon - európai szinten is - ritka szervezetek közé tartozunk, akik az utóbbi 15 év alatt olyan gyakorlati tudással vérteztük fel magunkat, hogy az Erasmus+ és elődprogramjai minden területén sikeresen helyt álltunk, legyen az ifjúság, szakképzés, felnőtt tanulás, köznevelés, felsőoktatás vagy akár sport.

Kattintson a fülekre és ismerje meg részletesen!

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT

15+ év tapasztalattal rendelkezünk Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok előkészítésében, megvalósításában és nyomon követésében.

Kapcsolódó szolgáltatások:

Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok:

A nyertes pályázatok:

Lépjünk kapcsolatba egy kattintással

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

Ismerjen meg minket!

Biztos szakmai kezekben

“15 éve foglalkozom hazai és nemzetközi projektekkel, pályázatírással, oktatási és ifjúsági programok megvalósításával és intézményfejlesztéssel. A nemzetközi jó gyakorlatok megismerése és a hazai igények hívták életre az Arbor Talentet - mindig is arról álmodtam, hogy egy olyan vállalkozást hozzak létre, ami a hozzáértő és elkötelezett csapatával valós segítséget nyújt a hozzá forduló fejlődni vágyó szervezeteknek és magánszemélyeknek.

Megalakulásunk óta bizonyítottuk, hogy elhivatottságunk nem ismer határokat: a hozzánk forduló vállalkozásokat, szervezeteket és egyéb intézményeket összesen 1.8 milliárd forint támogatás elnyeréséhez segítettük hozzá. Több mint 50 sikeresen zárult hazai és nemzetközi projekttel a hátunk mögött magabiztosan állunk az új kihívások elébe."

Mérhető szakértelemmel!

Sikereink konkrét számokban:

megvalósult projekt
0 +
év szakmai tapasztalat
0 +
milliárd Ft elnyert támogatás
0 +

Korábbi együttműködéseink során

Rólunk mondták

Ute Haller-Block
Ute Haller-Block
Erasmus+ koordinációs osztályvezető Oktatási, Ifjúsági, Sport- és Kulturális Főigazgatóság, Európai Bizottság
Tovább olvasom
Kertész Gábor Úr a csapat hatékony tagjának bizonyult. Kezdeményezően fordult a kollegákhoz új feladatokért, további információkért és tanácsért. A munkájának a minősége igen jó volt, időben leadta és bemutatta. A barátságos és nyitott személyisége miatt könnyen létesít új kapcsolatokat és köti össze a munkatársakat más egységekben a feladatával összefüggésben. Tökéletesen tud csapatban dolgozni, illetve függetlenül is. Az igen jó angol tudása nagyszerű segítségnek bizonyult az egység napi szintű munkájában.
Katona Miklós
Katona Miklós
igazgató - Piarista Kilátó Központ
Tovább olvasom
Az Arbor Talent Kft.-vel zajló és már megvalósult közös projektek során pontos, precíz, rugalmas és szakmailag felkészült csapat a záloga a sokrétű feladatok minőségi megvalósításának. Nyugalommal, bizalommal és hittel mertünk együtt belevágni az Európai hálózatépítő programok megvalósításába is. Köszönjük!
dr. Bikfalvi Réka
dr. Bikfalvi Réka
kuratóriumi elnök - Lélekkel az Egészségért Alapítvány
Tovább olvasom
Gáborban egy olyan pályázatíróra találtam, aki igazából egy stratégiai partner is. Velem gondolkozik forrásteremtés témában, megtalálja a projektünkhöz leginkább passzoló pályázatot, kollégáival megírja és segít a projekt menedzsmentben is. Megnyugtató számomra, hogy tudja minek kell megfelelni, hiszen évekig dolgozott a másik oldalon. Ezért bátran ajánlom őt mindenkinek!
Előző
Következő

Referenciáink

Hogyan tudunk segíteni?

Vegyük fel a kapcsolatot

A kapcsolatfelvétel menete: