Kis- és középvállalkozások fejlődési lehetőségei!

Profi szakmai és menedzsment háttér vállalkozásoknak

Szakmai hátterünkkel kis- és középvállalkozásokat és egyéb intézményeket, szervezeteket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Az Arbor Talent végigkíséri a tervezéstől, a megvalósításon át, egészen a sikeres zárásig!

Kis- és középvállalkozások fejlődési lehetőségei!

Profi szakmai és menedzsment háttér oktatási intézményeknek

Szakmai hátterünkkel kis- és középvállalkozásokat és egyéb intézményeket, szervezeteket segítünk, hogy a folyamatos fejlődéshez forrásokat, innovatív megoldásokat találjanak.

Az Arbor Talent végigkíséri a tervezéstől, a megvalósításon át, egészen a sikeres zárásig!

Naprakész információk első kézből

Legfrissebb híreink, amikre támaszkodhat

Hírek

Komplex épületenergetikai beruházás KKV részére

Komplex épületenergetikai beruházás KKV részére – 90%-os támogatási lehetőséggel Újítsa fel székhelyét, telephelyét 90%os támogatás igénybevételével Várhatóan 2022. tavaszán indul a konvergencia régióban székhellyel/telephellyel rendelkező

Tovább olvasom »
kkv

Lovas létesítmények fejlesztése

Lovas létesítmények fejlesztése – maximum 70%-os támogatási lehetőséggel Sport az életünk! A pályázat célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások, őstermelők, magánszemélyek és családi mezőgazdasági társaság

Tovább olvasom »

Személyre szabott egyedi szolgáltatásainkkal
széles körben támogatjuk a kis- és középvállalkozások fejlődését.

Szolgáltatásaink

Kattintson a fülekre és ismerje meg részletesen!

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT

15+ év tapasztalattal rendelkezünk Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok előkészítésében, megvalósításában és nyomon követésében. A piacon egyedülálló tudással rendelkezünk, több oldalról ismerjük a pályázati rendszereket - voltunk a támogatói és megvalósítói oldalon egyaránt.

Szakterületeink:

Európai Uniós és hazai finanszírozású pályázatok:

A nyertes pályázatok:

Lépjünk kapcsolatba egy kattintással

Kik vagyunk mi és mivel foglalkozunk?

Ismerjen meg minket!

Biztos szakmai kezekben

“15 éve foglalkozom hazai és nemzetközi projektekkel, pályázatírással, oktatási és ifjúsági programok megvalósításával és intézményfejlesztéssel. A nemzetközi jó gyakorlatok megismerése és a hazai igények hívták életre az Arbor Talentet - mindig is arról álmodtam, hogy egy olyan vállalkozást hozzak létre, ami a hozzáértő és elkötelezett csapatával valós segítséget nyújt a hozzá forduló fejlődni vágyó szervezeteknek és magánszemélyeknek.

Megalakulásunk óta bizonyítottuk, hogy elhivatottságunk nem ismer határokat: a hozzánk forduló vállalkozásokat, szervezeteket és egyéb intézményeket összesen 1.8 milliárd forint támogatás elnyeréséhez segítettük hozzá. Több mint 50 sikeresen zárult hazai és nemzetközi projekttel a hátunk mögött magabiztosan állunk az új kihívások elébe."

Mérhető szakértelemmel!

Sikereink konkrét számokban:

0 +
megvalósult projekt
0 +
év szakmai tapasztalat
0 +
milliárd Ft elnyert támogatás

Korábbi együttműködéseink során

Rólunk mondták

Palánkai Gábor
Palánkai Gábor
cégépítési szakértő, üzleti mentor - Ügyvezető Akadémia
Tovább olvasom
Gáborral azért szeretek együtt dolgozni, mert megoldás centrikus. Azon pörög, mit miért, és hogyan lehet megoldani, és ha egyszer ezt elhatározta, akkor meg is csinálja. Amit még kiemelnék, az a fiatal kora ellenére összegyűlt hatalmas tapasztalat, és amit kevesen mondhatnak el magukról: ült már mindkét, sőt, MINDHÁROM (!) oldalon. Nemcsak bírált, készített, hanem projektvezetőként meg is valósított nem kis pályázatokat, és ez a tapasztalat az, ami aranyat ér egy KKV cégvezetőnek!
Lenkei Zoltán
Lenkei Zoltán
adószakértő, vezérigazgató - Maxaldo Zrt.
Tovább olvasom
Kiváló szakmai együttműködést sikerült kialakítani Gáborral a közösen megvalósított pályázat során. Naprakész ismereteivel már az előkészítési szakaszban nagy hasznunkra vált, a projekt sikeres megvalósítását pedig végig lelkiismeretes és precíz munkájával segítette.
Knirsch Olivér
Knirsch Olivér
adótanácsadó, könyvelő, ügyvezető igazgató
Tovább olvasom
Több mint 100 ügyféllel rendelkező könyvelő iroda tulajdonosként nagy segítség számunkra a Gáborral létrehozott stratégiai együttműködés. Gáborra nem csak az ügyfeleink pályázati anyagainak megírásában és a dokumentáció összerakásában számíthatok, hanem a teljes projektet végigkíséri, ami szerintem megfizethetetlen többletszolgáltatás. Ő nem egy pályázatíró a sok közül, hanem szakértője az egész területnek, köszönhető ez annak a tapasztalatnak, amit ebben az iparágban a különböző pozíciókban szerzett.
Előző
Következő

Referenciáink

Hogyan tudunk segíteni?

Vegyük fel a kapcsolatot

A kapcsolatfelvétel menete: