Arbor Talent a pandémia után

Arbor Talent a pandémia után

Mindenkit váratlanul ért, mindenki terveit felforgatta a hetekig hónapokig tartó karantén és az azzal járó életmódváltás. Utazási szigorítások, gazdasági visszaesések és egy új „normális” élet kezdete. Minket is érintett, de újult erővel, ismét itt vagyunk!

Projektjeink többsége az év elején még sok feladatot adott nekünk: többhetes szakmai gyakorlatok megszervezése és lebonyolítása itthon és külföldön, tanárok továbbképzésének logisztikája, kommunikáció külföldi partnerszervezetekkel. Aztán mint, mindenhol a világban, az Erasmus+ mobilitási projektjei hirtelen leálltak, utazni többé nem volt lehetséges. Több fronton kihívás elé állított minket a helyzet, de mi nem adtuk fel. Amíg az utazási szigorításokat nem oldják fel, addig az online térbe vetettük magunkat és új utakat kerestünk a tanulásra és képzésekre: digitális eszközöket, digitális tananyagokat fejlesztettünk, újabb partnereket vontunk be az együttműködésbe és talán egy kicsit élvezni is kezdtük a lelassult életet. Tökéletesítettük a folyamatainkat, értékeltük az eddigi eredményeket és megerősítettük hosszútávú stratégiánkkal kapcsolatos elképzeléseinket is.

Most, hogy az utazási korlátozások feloldódnak és a mindennapi élet helyreállt, persze egy újonnan szabályozott környezetben, ismét elindul nálunk is minden a régi kerékvágásban. A szakmai gyakorlatok szeptembertől ismét elérhetővé vállnak a diákjaink számára és az együttműködéseink haza, illetve nemzetközi oktatási intézményekkel végre folytatódhat.

Minden rosszban van valami jó is: a gazdasági visszaesést megelőzendő, vagy inkább enyhítendő, rengeteg hazai forrású projekt lett elérhető akár magánszemélyek, akár KKV-k számára és mi úgy döntöttünk, hogy segítünk. Pályázatírásban szerzett többéves szakmai múltunk miatt szeretnénk támogatni a piacon lévő és most hátrányos helyzetbe került cégeket és új szolgáltatáscsomagokat ajánlani nekik, melyben vállaljuk projektírását, adminisztrációját és teljeskörű támogatását.

Keressenek minket továbbra is bizalommal!

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn