Cégünk részvétele a Kilátó Központ kialakításában

Cégünk részvétele a Kilátó Központ kialakításában

Büszkék vagyunk, hogy az Arbor Talent Kft. csapata is hozzájárulhatott a Kilátó Központ szakmai tartalmainak kialakításához, a projekt keretében tartalomfejlesztési, módszertani, képzési és lektori tevékenységek ellátását végeztük.

A Kilátó Piarista Pályaorientációs és

Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központ, 2018 novemberében elsőként kapta meg az életpálya-tanácsadási feladatok ellátásának elősegítését támogató kutató és fejlesztő-szolgáltató intézet minősítését. A központ fő célkitűzése a sajátos nevelési igényű és/vagy fogyatékos fiatalok pályaorientációjának és elhelyezkedésének támogatása integrált megközelítéssel. E tevékenység során kapcsolatot tart fenn a pályaorientáció és munkaerőpiac összes érintett szereplőjével, és személyre szabott szolgáltatásokat nyújt számukra. Célja, hogy a fiatalok komplex életpálya-építése mellett hatékonyan segítse a szülők, pedagógusok, pályatanácsadók és munkáltatók körét is, az általuk jelzett egyedi igényekre alapozva.

A Kilátó Központ egyben országos szintű módszertani kutató-fejlesztő központ szerepet is betölt. Szervesen illeszkedik az oktatás, képzés és a munkaerőpiac működő rendszereihez, ugyanakkor átfogó, integráló szemléletét és a támogatásnyújtás naprakész, gyakorlatias, egyénre szabott módját tekintve hiánypótló jelentőségű. Fontos alapelvei közé tartozik a hosszú távú személyes mentorálás, kísérés, a hálózatban valamint team-munkában gondolkodás, a közösségfejlesztés.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Arbor Talent Kft. csapata is hozzájárulhatott a Kilátó Központ szakmai tartalmainak kialakításához, a projekt keretében tartalomfejlesztési, módszertani, képzési és lektori tevékenységek ellátását végeztük.

A projektről bővebb információt itt találhat: https://www.kilato.piarista.hu/

Kapcsolódó link: https://www.kilato.piarista.hu/

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.