Diákok és tanárok szakmai gyakorlata – pályázzon velünk!

Diákok és tanárok szakmai gyakorlata – pályázzon velünk!

Diákok és tanárok szakmai gyakorlata külföldön? Ingyen?

Így igaz! Siessen, pályázzon velünk, nehogy lemaradjon! Diákok és tanárok szakmai gyakorlata külföldön? Ingyen?

Így igaz!

2019 lassan közeleg, eljött az új tervek és pályázatok ideje! Az Erasmus+ ismét gyakornoki lehetőséget biztosít szakközépiskolás tanulók és tanáraik számára, hogy pár hetet szakmai gyakorlat keretében külföldön tölthessenek a 2019/2020 tanévben!

Szerencsére a pályázók idén még nagyobb eséllyel indulnak, hiszen a bizottság nemrég döntött úgy, hogy 10%-kal megemeli az Erasmus+ program költségvetését, így több iskola, intézmény és szervezet kaphat lehetőséget, hogy belekóstolhasson a külföldi életbe és valódi élményekkel, munkatapasztalattal gazdagodjon.

Mi is az Erasmus+ külföldi szakmai gyakorlata pontosan?

Az EU Bizottság által létrahozott program egyik alprogamjának célja, hogy szakközépiskolás tanulóknak és tanároknak biztosítson külföldi szakmai programot, ezzel fejlesztve szakmai, egyéni készségeiket, fejlesztve nyelvtudásukat és segítsen a jövőbeni munkaerőpiaci elhelyezkedésben. Mindez ez intézménynek nem kerül pénzébe, ehhez az EU biztosít minden anyagi forrást, amit egy sikeres pályázat után ítél meg.

Miben segít az Arbor Talent csapata?

Személyreszabott pályázatot írunk az intézménynek, amit a február elsejei határidővel benyújtunk az illetékes nemzeti irodának

Kapcsolataink révén a diákokat és tanárokat elismert EU-s cégeknél helyezzük el, ahol értékes munkatapasztalatot nyerhetnek. Főbb területeink: mezőgazgdaság, autószerelés, művészetek, egészségügy, menedzsment, marketing és még több! A munkahelyeken tutorok és mentorok segítik a résztvevők beilleszkedését és folyamatosan értékelik munkájukat, eredményeiket

Szállást biztosítunk ifjúsági hostelekben, apartman házakban a városközponthoz közel, könnyen megközelíthető helyen, ingyenes Wifivel, éjjel nappali recepcióval! Napi háromszori étkezést biztosítunk, természetesen a különleges étrend sem akadály!

Kulturális programokat szervezünk hétvégente a diákoknak, így kikapcsolódhatnak és megismerhetik a helyi kulturát

A helyi tömegközlekedésre jegyeket és bérleteket biztosítunk minden résztvevőnek

Nemzetközi biztosítást kötünk

Welcome vacsora az első nap és orientációs nap a résztvevők számára A projekt teljeskörű dokumentációját kezeljük az elejétől a végéig, így az intézménynek nem kell plusz energiát és időt fektetni megvalósításba

Garantáljunk, hogy a pályázat keretében elnyert összeg biztosan elég lesz a program megvalósításához, így nincsenek rejtett és extra felmerülő költségek.

Siessen, nehogy lemaradjon! Szerezzen nemzetközi hírnevet intézményének és ismerje meg más nemzetek jó gyakorlatait! Bátorítsa munkatársait és a diákokat, hiszen ebben a programban még senki sem csalódott.

Kérjük, keressen a megadott kontaktjain egyikén és mi azonnal válaszolunk!

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn