Első fecske – Első nyári kurzusunk

Elérkezett a nyár és egy kicsit mindannyian fellélegezhetünk: a határok fokozatosan kinyílnak és az Erasmus+ programjaink is folytatódhatnak. Az online meetingeket és képzéseket ismét felváltják a valódi, élő mobilitások és sikeres találkozások és együtt- egymástól tanulás.

 

A cégünk megalakulása óta törekszünk arra, hogy színes képzés kínálatot biztosítsunk a fejlődni kívánó oktatási- és szociális területen dolgozó nemzetközi szakemberek számára. Az általunk kialakított kurzusok egyike “a STEAM a transzverzális képességek fejlődéséért.”

Magáról a STEAM-ről röviden: egy mozaikszó (Science, Technology, Engineering, Arts és Mathematics) a tudományos kutatás és az innováció modern, interdiszciplináris megközelítése, amely egyre inkább elterjed az iskolai oktatásban a fent felsorolt tantárgyak segítségével.

A STEAM oktatás iránt egyre több és több szakember érdeklődik, hiszen olyan lehetőségeket és eszköztárat ad az oktatási területen dolgozók számára, ami megkönnyíti a tudásanyag átadását a fiatalabb korosztály számára és játékosan ötvözi az új ismereteket, vegyítve rengeteg gyakorlattal.

Az általunk létrehozott képzést immáron örömmel jelentjük: ki is próbálták! Első tanárcsoportunkat fogadtuk nemrég Törökországból 5 napra. Együtt kerestük a válaszokat olyan kérdésekre, mint, hogy hogyan fejlesztik a STEAM oktatás innovatív megközelítései a transzverzális készségeket és milyen eszközök támogatják a STEAM oktatás innovatív megközelítéseit.

A csapat igazán lelkes volt rengeteget fejlődtek ez alatt a pár nap alatt és bízunk benne, hogy rengeteg új ötlettel és módszerrel fogják gazdagítani további iskolai munkájukat.

Ha Téged is érdekelne a kurzus vagy ajánlanád ismerőseidnek, akkor tudj meg róla többet itt és jelentkezz még ma!

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.