Képzések határok nélkül?

Képzések határok nélkül?

A Training Without Borders (TWB) szakemberei minket is meghívtak a november 17-én rendezett online programjukra!

Büszkén adunk ismét hírt házunk tája felől, mert bár idén számos projektünket halasztanunk kellett, a szakmai munkát szerencsésen töretlenül folytatni tudjuk.

A Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi

Minisztérium által támogatott Training Without Borders rendezi ezt az online eseményt, melynek során a szervezet szakemberei különleges betekintést fognak nyújtani bevált gyakorlatokba, folyamatban lévő tevékenységekbe és ötletekbe annak érdekében, hogy a változó időkben a kkv-k világszerte alkalmazni tudják nemzetközi munkatapasztalataikat. Hogyan nyithatunk meg jövőbeni lehetőségeket a gyakornokok és a fiatal szakemberek felkészítésére a globalizált gazdaságban való munkára? Többek között erre a kérdésre keressük majd a választ.

A program alatt lehetőségünk lesz különböző országok (pl. Norvégia, Svédország, Németország stb.) közötti szakképzési mobilitások jógyakorlatait, tanulságait megismerni, illetve az online rendezvény lehetőséget nyújt számos szakmai szervezettel és vállalkozással kapcsolatba lépni, hogy a jövőben később már együtt dolgozzunk a mobilitási projektek sikerén. Lesznek a programmal párhuzamosan futó workshopok is, amik a bevált gyakorlatok mellett olyan általános kérdésekkel is foglalkoznak, mint a Z generációs fiatalokkal való együttműködés, illetve hatékony online közösségek építése és működtétése is.

Mi már alig várjuk, hogy részt vegyünk és örölünk a meghívásnak!

Ha érdekel az esemény, a részletes programról és előadókról ide kattintva tudsz meg többet.

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn