SKILLCO konferencia Brüsszelben

SKILLCO konferencia Brüsszelben

Áprilisban Brüsszelben jártunk!

Az ERASMUS+ centralizált pályázat típusa a KA2 ágazati szakképzettség-fejlesztési szövetségek, vagy angolul Sector Skills Alliance. E pályázati kategóriában olyan nemzetközi projektek megvalósítását támogatják, amelyek azonosítják, vagy a meglévő és új készségekre építenek egyes gazdasági ágazatokban, és/vagy lefordítják ezeket az igényekre válaszoló szakmai tantervekre.

Büszkék vagyunk, hogy az Arbor Talent Kft. bekapcsolódott a SKILLCO elnevezésű Sector Skills Alliance projektbe, melyben a projekt előrehaladását értékeljük és segítjük a szabályos, szakmailag megfelelő minőségű, határidőre történő megvalósítást.

A Szlovén Építőipari és Építőanyag Kamara (CCIS CCBMIS) által koordinált projekt összefogja a németországi, magyarországi és szlovéniai társadalmi partnerszervezeteket és oktatóközpontokat, valamint az EU építőipari munkáltatóinak ernyőszervezeteként eljáró Európai Építőipari Szövetséget (FIEC). A projekt fő céljai közé tartozik a meglévő és előre jelzett képzettségi igények meghatározása és azonosítása, olyan tanulási egységek kidolgozása és meghatározása az ECVET alapelvek segítségével, melyek a hivatalos VET programokba integrálhatók vagy az oktatások során felhasználhatók.

További részletekért kattintsatok az alábbi linkre:

https://www.skillco.eu/content/news/

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.