SKILLCO konferencia Brüsszelben

SKILLCO konferencia Brüsszelben

Áprilisban Brüsszelben jártunk!

Az ERASMUS+ centralizált pályázat típusa a KA2 ágazati szakképzettség-fejlesztési szövetségek, vagy angolul Sector Skills Alliance. E pályázati kategóriában olyan nemzetközi projektek megvalósítását támogatják, amelyek azonosítják, vagy a meglévő és új készségekre építenek egyes gazdasági ágazatokban, és/vagy lefordítják ezeket az igényekre válaszoló szakmai tantervekre.

Büszkék vagyunk, hogy az Arbor Talent Kft. bekapcsolódott a SKILLCO elnevezésű Sector Skills Alliance projektbe, melyben a projekt előrehaladását értékeljük és segítjük a szabályos, szakmailag megfelelő minőségű, határidőre történő megvalósítást.

A Szlovén Építőipari és Építőanyag Kamara (CCIS CCBMIS) által koordinált projekt összefogja a németországi, magyarországi és szlovéniai társadalmi partnerszervezeteket és oktatóközpontokat, valamint az EU építőipari munkáltatóinak ernyőszervezeteként eljáró Európai Építőipari Szövetséget (FIEC). A projekt fő céljai közé tartozik a meglévő és előre jelzett képzettségi igények meghatározása és azonosítása, olyan tanulási egységek kidolgozása és meghatározása az ECVET alapelvek segítségével, melyek a hivatalos VET programokba integrálhatók vagy az oktatások során felhasználhatók.

További részletekért kattintsatok az alábbi linkre:

https://www.skillco.eu/content/news/

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn