Idén 10 éves a Fiatal vállalkozóknak szóló Erasmus program

Vállalkozz, legyél bátor- ez a szemléletmód járja át az európai fiatalok életét és ez alakítja a jelenlegi oktatás- és ifjúságpolitikát. Talán nem is csoda, hogy a csapból is ez folyik, hiszen ez a lehetőség is, az Erasmus+ többi programjával együtt karöltve, elérhető minden fiatal számára, aki egyedi ötleteit tovább fejlesztve a saját útját szeretné járni.

A program lényege, hogy átgondolt üzleti terveddel pályázhatsz egy rövidtávú szakmai ösztöndíjra az EU valamely országában, hogy ott egy általad választott cégnél elleshesd a jógyakorlatokat. Jogos a kérdés, hogy ez a fogadó munkahelyeknek miért éri meg? Minden hosszútávon gondolkodó cég számára fontos a vérfrissítés, új gondolatok, módszerek megismerése, közös gondolkodás egy külsős részvételével, aki lehet éppen te leszel, és lehet, hogy a te megoldásaid által akár a program utáni, további közös együttműködésre is sor kerülhet. A tapasztalatcsere segítheti az új vállalkozásodat, segíthet elkerülni a buktatókat, vagy éppen segíthet abban, hogyan fejleszd tovább az üzleted.

Jó hír, hogy nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen ebben a programtípusban is elérhetőek megélhetési és kiutazási támogatások. Kattints IDE a részletekert, követelményekért és vágj bele még ma! Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, mi segítünk az álmaid megvalósításában és céljaid elérésében.

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.