Együttműködésünk a Kilátó Piarista Központtal

Együttműködésünk a Kilátó Piarista Központtal

Számunka minden megbízás fontos, de most az egyik szívügyünkről a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő Központtal való együttműködésről osztunk meg jó híreket. Kattints a további részletekért!

Bár az újonnan átadott épület felépítésében szó szerint nem vettünk részt, de a Kilátó Központ szakmai tartalommal való feltöltésében annál inkább. Legyen szó hosszútávú stratégiai tervezésről,  kutatási anyagok készítéséről, rendszerezéséről, tananyagfejlesztésről, egyéni és csoportos életpálya tanácsadásról, pályázatírásról vagy akár szakmai anyagok fordításáról, igyekeztünk a legmagasabb szakmaiságot kihozni a munkánkból.

Kiemelten fontosnak tartjuk a Központ küldetését, amely alkotó és közösségi helyszíne az olyan inkluzív szemléletű életpálya-tervezési módszerek, szolgáltatás fejlesztések kidolgozásának, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kárpát-medence innovatív, befogadó és versenyképes munkaerő-piaca létrejöjjön, az itt élő kiemelt figyelmet igénylő tanulók és fiatalok egyéni életpályája kiteljesedjen.

Jelenleg a Központhoz kapcsolódó projektek megvalósításán dolgozunk gőzerővel és hisszük, hogy értéket teremtünk.

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.