Együttműködésünk a Kilátó Piarista Központtal

Együttműködésünk a Kilátó Piarista Központtal

Számunka minden megbízás fontos, de most az egyik szívügyünkről a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő Központtal való együttműködésről osztunk meg jó híreket. Kattints a további részletekért!

Bár az újonnan átadott épület felépítésében szó szerint nem vettünk részt, de a Kilátó Központ szakmai tartalommal való feltöltésében annál inkább. Legyen szó hosszútávú stratégiai tervezésről,  kutatási anyagok készítéséről, rendszerezéséről, tananyagfejlesztésről, egyéni és csoportos életpálya tanácsadásról, pályázatírásról vagy akár szakmai anyagok fordításáról, igyekeztünk a legmagasabb szakmaiságot kihozni a munkánkból.

Kiemelten fontosnak tartjuk a Központ küldetését, amely alkotó és közösségi helyszíne az olyan inkluzív szemléletű életpálya-tervezési módszerek, szolgáltatás fejlesztések kidolgozásának, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Kárpát-medence innovatív, befogadó és versenyképes munkaerő-piaca létrejöjjön, az itt élő kiemelt figyelmet igénylő tanulók és fiatalok egyéni életpályája kiteljesedjen.

Jelenleg a Központhoz kapcsolódó projektek megvalósításán dolgozunk gőzerővel és hisszük, hogy értéket teremtünk.

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn