Vidékfejlesztési pályázatok októbertől! – Mi segítünk!

Vidékfejlesztési pályázatok októbertől! – Mi segítünk!

Októbertől ismét új források nyílnak a mezőgazdasági szereplők megsegítésére, eszközeik korszerűsítéseire. Olvassa végig rövid tájékoztatónkat és ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Szervezetünk a pályázatírással kapcsolatos ügyintézést és adminisztrációt teljeskörűen vállalja. Önnel konzultálva olyan anyagot hozunk létre és nyújtunk be, amely személyre szabott és segíti Önt és vállalkozását a jövőben is.

A jelenleg futó 3 vidékfejlesztési pályázati, amivel kapcsolatosan segítünk:

„ÁLLATTARTÓ TELEPEK FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA” (VP2-4.1.1-20)

A pályázat célja: baromfitartó telepek, sertéstartó telepek, szarvasmarhatartó telepek, juh- és kecsketartó telepek, valamint egyéb (ló, szamár, öszvér, nyúl, méh, galamb, fürj, strucc, emu, fácán, fogoly, csincsilla) állattartó telepek korszerűsítése

VP2-4.1.3-20 KERTÉSZETI ÜZEMEK KORSZERŰSÍTÉSE VP2-4.1.3-20:

A pályázat célja: Kertészeti termelőtevékenységet szolgáló növényházak építése, korszerűsítése, illetve kertészeti termelőtevékenységet szolgáló hűtőházak, hűtőtárolók, zöldség- és burgonyatárolók valamint a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló létesítmények létrehozása, korszerűsítése.

MEZŐGAZDASÁGI KISÜZEMEK FEJLESZTÉSE (VP2-6.3.1-20)

A pályázat célja a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatásán keresztül.

A pályázatok benyújtása előreláthatólag október elején indul.

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn