Vidékfejlesztési pályázatok októbertől! – Mi segítünk!

Vidékfejlesztési pályázatok októbertől! – Mi segítünk!

Októbertől ismét új források nyílnak a mezőgazdasági szereplők megsegítésére, eszközeik korszerűsítéseire. Olvassa végig rövid tájékoztatónkat és ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Szervezetünk a pályázatírással kapcsolatos ügyintézést és adminisztrációt teljeskörűen vállalja. Önnel konzultálva olyan anyagot hozunk létre és nyújtunk be, amely személyre szabott és segíti Önt és vállalkozását a jövőben is.

A jelenleg futó 3 vidékfejlesztési pályázati, amivel kapcsolatosan segítünk:

„ÁLLATTARTÓ TELEPEK FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA” (VP2-4.1.1-20)

A pályázat célja: baromfitartó telepek, sertéstartó telepek, szarvasmarhatartó telepek, juh- és kecsketartó telepek, valamint egyéb (ló, szamár, öszvér, nyúl, méh, galamb, fürj, strucc, emu, fácán, fogoly, csincsilla) állattartó telepek korszerűsítése

VP2-4.1.3-20 KERTÉSZETI ÜZEMEK KORSZERŰSÍTÉSE VP2-4.1.3-20:

A pályázat célja: Kertészeti termelőtevékenységet szolgáló növényházak építése, korszerűsítése, illetve kertészeti termelőtevékenységet szolgáló hűtőházak, hűtőtárolók, zöldség- és burgonyatárolók valamint a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló létesítmények létrehozása, korszerűsítése.

MEZŐGAZDASÁGI KISÜZEMEK FEJLESZTÉSE (VP2-6.3.1-20)

A pályázat célja a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatásán keresztül.

A pályázatok benyújtása előreláthatólag október elején indul.

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.