Te is jössz? Online Pályaválasztó Fesztivál novemberben!

Te is jössz? Online Pályaválasztó Fesztivál novemberben!

„Mik a terveid?” Ugye ismerős ez a kérdés? Mi, itt az Arbor Talentnél nap, mint nap találkozunk ezzel a dilemmával. November 2-6. között mi is előadunk a „Vedd kezedbe az irányítást!” c. online eseményen, ami remélhetőleg segít nektek is az útvesztőben való eligazodásban, legyél akár diák, szülő vagy tanár.

Itthon vagy külföldön? Továbbtanulás vagy első munkahely? Ezekre a kérdésekre keressük a választ további 20 karriertanácsadással foglalkozó szakember segítségével az Online Pályaválasztó Fesztiválon. Rendhagyó esemény lesz, hiszen a vírushelyzetre való tekintettel az előadásokat online hallgathatod meg az ország bármely pontjáról.

Itt végre gyakorlati segítséget kapsz igazi szakértőktől, illetve számtalan szak, intézmény és ösztöndíj lehetőség mutatkozik be. Ezen kívül az 5 napon keresztül keressük a választ az alábbi kérdésekre:

Hogyan találd meg a neked való szakmát?

Hogyan válassz jó irányt?

Hogyan tervezd tudatosan a karrieredet?

Milyen módszerekkel érheted el a célod?

Mi az igazán jó neked és mi az, ami a legkevésbé neked való?

A diákok mellett természetesen tanárokat, szülőket és pályaválasztási szakembereket is várunk, mert hiszünk abban, hogy a konferencián nélkülözhetetlen információk birtokába kerülhet mindenki. Fontos, hogy felelős felnőttként kellő tájékozottsággal tudj majd válaszolni a pályaválasztással kapcsolatos kérdésekre, ami, mint tudjuk, évről évre mindig az egyik legnagyobb kérdés a tanulók számára. Legyen szó akár pénzügyi kérdésekről, diákmunkáról, digitalizációról, önismeretről és külföldi ösztöndíjpályázatokról, biztosan vagyunk abban, hogy megtalálod a neked legmegfelelőbb témát és előadókat. A programról itt tudsz részletesebben tájékozódni.

Velünk pedig november 5-én, délelőtt 11-kor  találkozhatsz, ahol mesélünk az Erasmus+ által nyújtott ösztöndíjakról és lehetőségről, amik nemcsak az egyetemistáknak szólnak. Ne hagyd ki! Az elhangzottak mellé még egy kis szöveges összefoglalót is készítettünk, ezt ezen a linken érheted el.

Ugye meggyőztünk?

A fesztivál tehát idén most az otthonodból is elérhető, még hozzá teljesen ingyen. Ide kattintva tudsz jelentkezni. Várunk sok szeretettel!

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn