Erasmus+ projektek megvalósítása a Covid-19 világjárvány alatt – webinárium az ECE Ireland és a WBS Training szervezésében

2021.03.09-én részt vettünk az ECE IRELAND és a német WBS TRAINING által szervezett webináriumon, melynek témája az Erasmus+ projektek megvalósítása volt a Covid-19 világjárvány vonatkozásában, fókuszban a KA1-es projektekkel. A webinárium résztvevői projektmegvalósítók voltak küldő és fogadó oldalról egyaránt Európa minden tájáról.

Előkészülve arra, hogy remélhetőleg rövidesen lehetőség lesz a felfüggesztett mobilitási projektek megvalósítására két téma mentén jártuk körül a kérdést:

  • milyen lépéseket kell tennünk, hogy megelőzzük a Covid-19 terjedését a projektmegvalósítás során
  • az esetlegesen felmerülő Covid-19 esetek kezelése a projektmegvalósítás során

A megbeszélés igen hasznosnak bizonyult valamennyi résztvevő számára, eredményeit a projektek megvalósítása során mindenképpen hasznosítani tudjuk, fogjuk. A gyakorlati oldal mellett örömünkre szolgál, hogy egy aktív európai Erasmus közösség tagjai lehetünk.

A webinárium a WBS LearnSpace 3D®-on zajlott, amely egy izgalmas alkalmazás online oktatásra, a szemináriumnak is sajátos, egyedi hangulatot biztosított.

Ossza meg az ismerőseivel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top

Üdvözlöm!
Kertész Gábor vagyok!

Ha úgy érzi bármilyen területen szakmai segítségre van szüksége, az alábbi űrlapon vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arbor Talent Kft.