Erasmus+ projektek megvalósítása a Covid-19 világjárvány alatt – webinárium az ECE Ireland és a WBS Training szervezésében

2021.03.09-én részt vettünk az ECE IRELAND és a német WBS TRAINING által szervezett webináriumon, melynek témája az Erasmus+ projektek megvalósítása volt a Covid-19 világjárvány vonatkozásában, fókuszban a KA1-es projektekkel. A webinárium résztvevői projektmegvalósítók voltak küldő és fogadó oldalról egyaránt Európa minden tájáról.

Előkészülve arra, hogy remélhetőleg rövidesen lehetőség lesz a felfüggesztett mobilitási projektek megvalósítására két téma mentén jártuk körül a kérdést:

  • milyen lépéseket kell tennünk, hogy megelőzzük a Covid-19 terjedését a projektmegvalósítás során
  • az esetlegesen felmerülő Covid-19 esetek kezelése a projektmegvalósítás során

A megbeszélés igen hasznosnak bizonyult valamennyi résztvevő számára, eredményeit a projektek megvalósítása során mindenképpen hasznosítani tudjuk, fogjuk. A gyakorlati oldal mellett örömünkre szolgál, hogy egy aktív európai Erasmus közösség tagjai lehetünk.

A webinárium a WBS LearnSpace 3D®-on zajlott, amely egy izgalmas alkalmazás online oktatásra, a szemináriumnak is sajátos, egyedi hangulatot biztosított.

Ossza meg az ismerőseivel!

Facebook
Twitter
LinkedIn